Usamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y ofrecerte contenidos y publicidad relevantes para ti. Consulta nuestra política de cookies actualizada.
Kids&Us Barberà del Vallès

Comunicat de Kids&Us a les seves famílies sobre el coronavirus

Publicado 13/03/2020 por Kids&Us Barbera

Davant les circumstàncies excepcionals que estem vivint aquests dies, volem informar que els centres de Kids&Us estan seguint les directrius marcades per les autoritats competents en tot moment i adoptant les mesures necessàries.

No obstant, les autoritats d’algunes comunitats autònomes i ciutats ja han ordenat el tancament de centres educatius, el que implica també el tancament dels nostres centres en aquestes zones.

Perquè els alumnes afectats per la suspensió de les classes puguin mantenir el contacte amb l’anglès a casa, hem preparat un contingut digital complementari. Sabem que aquest contingut en cap cas pot substituir l’experiència de classe, però hem creat específicament aquest material perquè els nostres alumnes puguin seguir en contacte amb l’anglès fins que es reprengui l’activitat als centres.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres. Estem a la vostra disposició per resoldre els dubtes que puguin sorgir.

Compártelo en >